Krachtige composities, briljante kleuren, diepe zwarten.

Een beeld van Ruden Riemens maakt indruk. Het hecht zich aan het netvlies. Werk maakt hij dicht bij huis in Zeeland en ver weg. Van Frankrijk tot diep in Afrika. Zijn werk wordt internationaal gewaardeerd en kent een grote verscheidenheid aan  liefhebbers: particulieren of bedrijven die weten wat voor effect goede fotografie heeft.

Ruden Riemens (1963) is een absolute professional met dertig jaar ervaring. Gedreven, gepassioneerd en compromisloos als het om kwaliteit gaat. Hij voorziet zijn opdrachtgevers van het prachtigste beeldmateriaal, variërend van Zeeuwse landschappen en portretten tot kunstzinnig studiowerk.

Naast werk-in-opdracht vervaardigt Ruden Riemens kenmerkend en soms zelfs spraakmakend vrij werk. Inmiddels beschikt hij over een groot beeldarchief. Zijn werk is op afspraak te bezichtigen in zijn galerie aan de Middelburgse Korendijk. Naast zijn eigen werk beheert hij ook de nalatenschap van zijn vader Wim Riemens (1933-1995). Hierdoor omvat de collectie het gefotografeerde tijdsbeeld van meer dan een halve eeuw met als rode draad het wonen, werken en leven in Zeeland.

Geïnteresseerd? Maak kennis met Ruden Riemens, bekijk de collectie en bespreek met hem een mogelijke aankoop of opdracht.